ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

banner price

Τι μου Προσφέρει η Φροντίδα Ατυχήματος

Υποστήριξη σε όλα τα διαδικαστικά στον τόπο τους ατυχήματος. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα βρεθεί κοντά σας και θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για τη δήλωση και τεκμηρίωση του ατυχήματος, ακόμη κι αν το άλλο όχημα έχει ξένες πινακίδες:

  • Θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη Δήλωση Ατυχήματος ή/και τη Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος.
  • Θα καταγράψει τα στοιχεία και θα φωτογραφήσει κατάλληλα το ασφαλισμένο όχημα, αλλά και όλα τα οχήματα τρίτων που τυχόν εμπλέκονται στο ατύχημα.
  • Θα στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δηλώσεις, δικαιολογητικά και φωτογραφίες στην ασφαλιστική εταιρεία σας για να κινηθεί η διαδικασία της αποζημίωσης.
  • Θα φροντίσει τη μετακίνηση του οχήματός σας, σε περίπτωση που έχει ακινητοποιηθεί, σε συνεργείο και τόπο της επιλογής σας.
  • Θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές σχετικά το περιστατικό, έτσι θα είστε σίγουροι ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τα συμφέροντά σας διαφυλάχτηκαν.

Η Φροντίδα Ατυχήματος προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ασφαλιστικά πακέτα αυτοκινήτου. Παρέχεται 24ώρες το 24ωρο σε συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρίας με εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας.

 

Επιστροφή

 

03 Η εταιρεια μας

Η Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε. συστάθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένη στο Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 108003 και ειδικού μητρώου 600018 ως Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων.

04 Μιληστε μαζι μας

Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε.
Καβάλας 2 & Κωλέττη 
ΤΚ 54627 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 500 263-4
Fax: +30 2310 500 265
email: info@solvency.gr