ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

banner price

Δωρεάν Παροχές Πρωτοβάθμιας Υγείας

Στην Solvency Insurance Brokers πεποίθηση μας είναι ότι η φροντίδα της υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλύτερη ζωή. Γι΄αυτό σας προσφέρουμε φροντίδα, προστασία και πρόληψη σε όλους τους τομείς της υγείας μέσα από ένα σύνολο ολοκληρωμένων παροχών και υπηρεσιών σε συνεργασία με τον: 

iatriko

 

Αποκλειστικά με τη χρήση της κάρτας σας, η οποία προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα Αυτοκινήτου & Κατοικίας, απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας (σύζυγος και παιδιά) σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές πρόληψης υγείας. Η κάρτα πρόληψης υγείας που σας προσφέρουμε ισχύει για όλη την διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.

Παροχές Υγείας

Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Παιδίατρο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 ευρώ/επίσκεψη

Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις με έκπτωση 20%, σε όλες τις ειδικότητες στα Τακτικά Ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, κατά τις εργάσιμες ημέρες μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις, με έκπτωση 30% στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου. Σε περίπτωση παραπεμπτικού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για Αξονικές - Μαγνητικές Τομογραφίες, Triplex & PET CT συμμετοχή, σήμερα, 15%, επί της τιμής κρατικού Τιμολογίου (ΦΕΚ)

Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από ασφαλιστική εταιρία. Πίστωση 60 ημερών για την αποπληρωμή της νοσηλείας σας, προκειμένου να μην εκταμιεύσετε δικά σας χρήματα. Επιπλέον για τα έξοδα νοσηλείας χρήση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο νοσοκομείο του Ιατρικού Διαβαλκανικού για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προνομιακές τιμές σε Ειδικά πακέτα Check up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Δωρεάν χρήση συντονιστικού Κέντρου για παροχή ιατρικών συμβουλών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στο τηλέφωνο 210 – 62.88.090.

 

Επιστροφή

 

03 Η εταιρεια μας

Η Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε. συστάθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένη στο Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 108003 και ειδικού μητρώου 600018 ως Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων.

04 Μιληστε μαζι μας

Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε.
Καβάλας 2 & Κωλέττη 
ΤΚ 54627 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 500 263-4
Fax: +30 2310 500 265
email: info@solvency.gr