ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

banner price

 Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να καλύπτει, είτε μόνο την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης που προκύπτει εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων και είναι υποχρεωτική από το Νόμο, είτε και ζημιές που μπορεί να συμβούν στο ίδιο το αυτοκίνητο από:

  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Πυρκαγιά -Τρομοκρατικές Ενέργειες
  • Στάσεις Απεργίες Οχλαγωγίες
  • Ολική ή/και Μερική Κλοπή
  • Φυσικά Φαινόμενα - Χαλάζι
  • Ίδιες Ζημίες από πρόσκρουση - ανατροπή - εκτροπή - σύγκρουση - κατακρήμνιση του οχήματος
  • Κακόβουλες Ενέργειες

Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης των Αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική αλλά ελάχιστοι κατανοούν τον σημαντικό της ρόλο στο σύγχρονο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον. Στο γεγονός αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν το Κράτος ως εποπτεύουσα αρχή, οι Ασφαλιστικές Εταιρίες και φυσικά οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου έχει απαξιωθεί τόσο πολύ στις μέρες μας που ξεχνάμε ότι το όριο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες έχει φτάσει στο ποσό του 1.000.000 € ανά θύμα, τη στιγμή που ένα  αυτοκίνητο διανύει περίπου 10.000χλμ το χρόνο χωρίς οι περισσότεροι να έχουμε αντιληφθεί τους κινδύνους που διατρέχουμε, με τέτοια τεράστια ποσά να κρέμονται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι μας.  

Έχουμε μεγάλη ευθύνη πρώτα απέναντι στον εαυτό μας, αλλά και στην κοινωνία, να επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή την Ασφαλιστική Εταιρία που θα αναλάβει αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λαμβάνονται έχοντας στο μυαλό μας το γνωστό “σηματάκι στο παρμπρίζ για την τροχαία”.

Στο πλαίσιο αυτό παραθέτουμε: 

Τι μου Προσφέρει η Φροντίδα Ατυχήματος

Υποστήριξη σε όλα τα διαδικαστικά στον τόπο τους ατυχήματος. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα βρεθεί κοντά σας και θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για τη δήλωση και τεκμηρίωση του ατυχήματος, ακόμη κι αν το άλλο όχημα έχει ξένες πινακίδες:

Περισσότερα...

Τι να Κάνω όταν μου Συμβεί Τροχαίο Ατύχημα

Όσο βρίσκομαι στον τόπο του ατυχήματος

  1. Σταματήστε αμέσως το όχημά σας στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσετε πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  2. Προειδοποιήστε τους υπόλοιπους οδηγούς που πλησιάζουν ότι έγινε ατύχημα:

Φιλικός Διακανονισμός

Τι είναι ο Φιλικός Διακανονισμός

Ο Φιλικός Διακανονισμός (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) είναι μια συμφωνία μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών, για έναν τρόπο αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών, η οποία εφαρμόζεται υπό προϋποθέσεις. Eπιφέρει ταχύτητα την αποζημίωση, καθώς ο ασφαλισμένος, που δε φταίει ή στο βαθμό που δε φταίει για το ατύχημα, αποζημιώνεται από την δική του ασφαλιστική εταιρία. Χρησιμοποιείστε τον Φιλικό Διακανονισμό όταν δεν ευθύνεστε για το ατύχημα, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή αργοπορία πληρωμής από οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία.

Περισσότερα...

03 Η εταιρεια μας

Η Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε. συστάθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένη στο Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 108003 και ειδικού μητρώου 600018 ως Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων.

04 Μιληστε μαζι μας

Solvency Insurance Brokers Ι.Κ.Ε.
Καβάλας 2 & Κωλέττη 
ΤΚ 54627 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 500 263-4
Fax: +30 2310 500 265
email: info@solvency.gr