ΤΗΛ: +30 2310 500 263-4
 

FAX: +30 2310 500 265
.

Ασφάλιστρα ONLINE

car2ONLINE Ασφάλιση αυτκινήτου!!
Υπολογίστε τα ασφάλιστρά online!!
Κερδίστε χρόνο και χρήματα. Δείτε άμεσα από το χώρο σας τις τιμές, κάνοντας συγκρίσεις και υπολογισμούς. Δημιουργήστε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου, ακριβώς στις ανάγκες σας.
»»»»

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

banner price

Ποια είναι τα οφέλη των προγραμμάτων υγείας για τον καταναλωτή;

 

Τα προγράμματα υγείας προσφέρουν στον καταναλωτή:

 • Ανταπόκριση στην αυξανόμενη συνειδητοποίηση και ευαισθησία του καταναλωτή σε θέματα πρόληψης και προστασίας της Υγείας του.
 • Άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, χρήση σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων και ιατρικής τεχνολογίας, καταβάλλοντας ένα λογικό κόστος, ασφάλιστρο, μέσω του προγράμματος υγείας.
 • Προσβασιμότητα στις υπηρεσίες υγείας χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, εύκολη πρόσβαση σε γιατρούς και κλινικές, πλήρη ελευθερία επιλογής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,
 • Μετάθεση του οικονομικού βάρους, που συνεπάγεται το κόστος μιας νοσηλείας, από την τσέπη του καταναλωτή στην ασφαλιστική εταιρεία.
 • Προστασία της Υγείας με τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή-χωρίς αναμονή, στο κατάλληλο σημείο.
 • Διαθεσιμότητα των υπηρεσιών υγείας, χωρίς χρονικούς περιορισμούς 24 ώρες/365 ημέρες,
 • Η ιδιωτική ασφάλιση δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε, να κάνει την θεραπεία που χρειάζεται όσο ακριβή και αν είναι αυτή. Η εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας συντελεί στην επιμήκυνση της ζωής και στην βελτίωση της ποιότητάς της. Όμως η νέα ιατρική τεχνολογία έχει κόστος που την κάνει απρόσιτη για το ευρύ κοινό.
 • Η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μία περίοδο όπως η σημερινή, που τα οικονομικά προβλήματα της χώρας έχουν αντίκτυπο και στην παροχή υπηρεσιών υγείας.
 • Τα ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας που καλύπτουν και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, εκτός από την κάλυψη του κόστους, καθοδηγούν σωστά τους ασφαλισμένους ώστε να θωρακίσουν την υγεία τους.
 • Ο ασφαλισμένος χωρίς ιδιαίτερες γραφειοκρατικές διαδικασίες έχει άμεση πρόσβαση στον γιατρό ή τη μονάδα υγείας που επιθυμεί και αποφεύγει την ταλαιπωρία που προκαλεί ένα δυσκίνητο και προβληματικό δημόσιο σύστημα υγείας.
 • Παράλληλα οι ασφαλιστικές εταιρείες προωθούν και την ιδέα της πρόληψης, καθώς σχεδόν όλα τα προϊόντα καλύπτουν δωρεάν Check Up στους ασφαλισμένους. Γενικότερα, η ιδιωτική ασφάλιση έφερε τον Έλληνα καταναλωτή στην πρώτη θέση των υπηρεσιών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υγείας.

 

Επιστροφή

 

03 Η εταιρεια μας

Η SOLVENCY Αθανάσιος & Αντώνιος Κεμεντσιετσίδης Ο.Ε. Συστάθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένη στο Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 108003 και ειδικού μητρώου 600018 ως Πιστοποιημένη Εταιρία Μεσιτείας Ασφαλίσεων, Insurance Broke

04 Μιληστε μαζι μας

Αθ. και Αντ. Κεμεντσιετσίδης Ο.Ε
Καβάλας 2 & Κωλέττη - City Gate
ΤΚ 54627 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 500 263-4
Fax: +30 2310 500 265
Κιν: +30 6944 65 66 85